ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΩ.
ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.
ΕΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΟΥΠΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΚΑΤΟΣΟΥΠΑ.
Η ΑΤΑΡΑΞΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΣΥΓΧΥΣΗ.
ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ... ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ! ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ.
ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.
- «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ?» ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΟΥΣΙΑ. ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ» ‘Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ «ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ Τό ‘ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ». Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΞΗ (ΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ 2 ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΝ. ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΕΚΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ «ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ?» ‘Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ «ΠΟΤΕ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ?» . ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ α) ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΡΩΣ. β) ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΟΤΙΚΕΣ.
- «ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ?» ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.
- «ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ?» ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΠΙΘΗΚΙ.
- «ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΦΙΓΜΕΝΟΣ?» ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ.
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ?» ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΩΡΑΣ. ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ, ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΩ ΕΦΙΑΛΤΗ? ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ.
No comments:
Post a Comment