349. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΟΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, Η ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΩ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΩ ΓΝΩΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ.

ΔΕ ΡΕΠΩ ΠΡΟΣ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΕΝΔΟΜΥΧΗ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΝΟΜΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ. ΔΕΙΛΙΑ? ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ?

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΟΛΥΣΚΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ή ΟΧΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΩ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΥΤΕ ΚΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΟΜΟ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ..
ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΕΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΟΚΑΛΩΝΩ- Η ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

1-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ «Χ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΒΑΘΜΩΝ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ sites ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΠΟΤΟ.

2 comments:

Souflow said...

contact me, i'll show you how to make money with your blog

. said...

thx man, but I'm not interested