356. ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑΤΡΟΦΗ.
ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ kCal ΚΟΙΝΩΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ kWh. ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΙΘΗΚΑΚΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ.  ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΜΩΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΜΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΟΥΦΡΑ ΟΛΗ Η ΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ, ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΕ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.
ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ..
Η ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑΣ..
ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ..

ΚΙ ΕΙΠΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ-
ΝΑ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΕΙ Η ΡΥΖΙά ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..
ΝΑ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΙά..
ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΤΛ..


Ο-Λ-Α ΜΑ Ο-Λ-Α, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΖΩΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΑ (ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΑΦΕΣ) ΝΑ ΤΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΖΩΩΝ HOMO SAPIENS ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΕΣΥ ΣΤΙΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ, ΑΜΑΞΙΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΡΟΥΧΑ, ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ, ΒΟΛΤΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝΤΟΣ LIFESTYLE ΕΝ ΕΤΕΙ 2012. ΗΤΟΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Kcal, joule, kWh, eV ΟΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ, ΤΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ (Η ΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΑΓΙΑ). Η ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ eV ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ(ΠΟΝΗΡΟΙ) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ  ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ(ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ).

ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ.
USB 3.0 ΚΑΙ ΤΣΙΧΛΕΣ Trident White ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ.
ΑΜΑΞΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΖΩΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.  

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ-ΑΦΕΝΤΕΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΟΛΑ ΘΕΜΑ SUSTAINABILITY. Mh xesw.

 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΗ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΨΟΦΟΣ.

2 comments:

;) said...

eksairetika afierwmeno kirie mou

http://www.youtube.com/watch?v=GaodvoSU-aE

warrior said...

από τις πιο ωραίες σου αναρτήσεις! περιμένουμε εναγωνίως την τριλογία.