20121213

394. μικροαστική καθημερινότης

Όλη μέρα στη γύρα και δεν έγινε σχεδόν καμία δουλειά μου.

Μποτιλιαρισμένος στην περιφερειακή λόγω ατυχημάτος στο παγωμένο οδόστρωμα στο ύψος της Νεάπολης. Όλη η πόλη φρακαρισμένη.

Μπλεγμένος σε άγνωστα στενά να βρίζομαι με έναν ταρίφα (είχε δίκιο σαν βλαμμένος οδηγούσα- αλλά ποτέ δε δίνεις δίκιο σε έναν ταρίφα).

Απεργία του ΠΑΜΕ στους δήμους. Υπολειτουργία της πολεοδομίας.
Απεργούσε ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ. Από Δευτέρα η υπόθεση μου. Σε αναρρωτική η κυρία που γνωρίζει λεπτομέρειες για ένα πρόγραμμα. Από το 2013 κι αυτή λοιπόν.

Επίσης παραδίδω πινακίδες το 2013. Είμαι ευτυχής.



Τα καλά του μνημονίου-γλυτώνω από τη μαλακία του παρακαρίσματος στο άθλια ρυμοτομημένο κέντρο της φραπεδοβλαχούπολης. ΟΑΣΘ. Κι άγιος ο θεός.

Ελέησον ημάς τώρα που έρχεται το τέλος του κόσμου- τώρα που ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να έρθει το τέλος του κόσμου. Διότι ενδόμυχα όλοι όσοι πιστεύουμε- ή έστω θα το θεωρούσαμε ένα cool ενδεχόμενο να καταστραφεί ο κόσμος- δεν είμαστε τίποτα άλλο από ευθυνόφοβα μνημονιακά ποντίκια τυλιγμένα με μια κουβέρτα που θέλουμε να αλλάξει κάπως γενικώς κι αορίστως η κατάσταση.

Πάρτο χαμπάρι- την κατάσταση εμείς θα την αλλάξουμε:με Χακόμπο στα δοκάρια, Κατσουράνη Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, Κάτσε Πάμπλο στα χαφ και Κλαους Σαλπι μπροστά να έχω έναν άξονα σούπερ..

Ωστόσο σκέψου πως, το να θέλεις όχι απλά να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά κι όλου του λοιπού πλανήτη, είναι ανωμαλία.

Μπορείς μαλάκα Κωστή να καθήσεις 15min χωρίς να κουνηθείς, να ξυθείς, να σκεφτείς, να αγχωθείς?

ΤΙΙ???Κρυώνεις? Α-ντε γαμήσου να ζεσταθείς. Με τρυφερότητα και ζουζουνητά ώστε να υπάρχουν υψηλά επίπεδα τριβής σε όλο το κορμί, όχι όπως στις τσόντες όπου ο σκηνοθέτης απαιτεί στάσεις για το καλό της τέχνης και του πλάνου ώστε να μην παρεμποδίζεται οπτικά η διείσδυση.

Ευτυχώς η μέρα δεν πήγε εντελώς χαμένη, πρόλαβα να αγοράσω αποκωδικοποιητή για τη γιαγιά να βλέπει Σουλεϊμάν αποκλειστικά και μόνο ψηφιακά πλέον, γιατί αλλιώς δε θα με ξέπλενε ούτε ο Βόσπορος.(thx Costas Tzantzaras)

3 comments:

Anonymous said...

χαχα, μ'αρεσε αυτο

Anonymous said...

κι εσύ εκεί στον περιφερειακό? 2 ώρες έκανα να διανύσω 15χλμ. το πρωί. γαμώ

ευτυχώς έπαιζε ιταλικές άριες το τρίτο πρόγραμμα.

C. said...

αυτό είναι το σωστό

http://www.youtube.com/watch?v=8thZbkgYB2Y

(οι εκατό ψωροχιλιάδες που ακούγεται κάπου είναι 293 euros για όσους δε θυμούνται)