20130304

406. ο αυνανισμός είναι μαλακία

Καθώς κατέβαινα με το 6άρι αυτήν τη φορά, σκεφτόμανε να γράψω κάτι για εκείνα που με βασανίζουν-



*ΓΙΑ την ανάγκη ανάδειξης του ρομποτικού κομμουνισμού ως κυρίαρχη παγκόσμια τεχνοοικονομική προοπτική.

*ΓΙΑ τα διλήμματα που ανακύπτουν από την ανάλυση του DNA μου. Το μέλλον είναι πλέον παρόν, το μικροβιολογικό εργαστήριο που θα εξετάσει το σαλάκι μου και θα βγάλει αποτελέσματα για την πιθανότητα να εμφανίσω διαβήτη, παχυσαρκία, πάρκινσον, καρδιοπάθεια, καρκίνο κ.ά. σε κάποια φάση της ζωής μου, απέχει μόλις τρία οικοδομικά τετράγωνα από εδώ που βρίσκομαι. Οι υποψήφιοι εργοδότες, το ΤΣΜΕΔΕ δε θα θέλουν να μάθουν αυτές τις πληροφορίες? Το έτερον ήμισυ θα με ‘χει σε εκτίμηση αν μάθει π.χ. ότι έχω μια γενετική προδιάθεση προς τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη?

*ΓΙΑ την ανάδειξη νοημοσύνης ή/και συνείδησης στις μηχανές και τη θεμελιώδη διαφορά της από τον άνθρωπο και γενικά κάθε τι βιολογικό όσον αφορά το ένστικτο της επιβίωσης.

*ΓΙΑ τον έναν και μοναδικό λόγο που αξίζει κανείς να νιώθει τυχερός που γεννήθηκε ομιλητής της ελληνικής γλώσσας και τους υπόλοιπους χίλιους που θα προτιμούσε κανείς να είναι βορειοευρωπαίος.

Και μετά καθώς φτάνω σπίτι κι ανοίγω τον υπολογιστή σκέφτομαι πόσο ξενέρωτος είμαι και πως δεν ξέρω να περνάω "καλά"




Όμως όπως λέει κι ο Ηράκλειτος
Βλαξ άνθρωπος επί παντί λόγω επτοήσθαι φιλεί.
(ό βλάκας αρέσκεται να πτοείται από κάθε λογική σειρά σκέψεων)

1 comment:

Tree Surgeon said...

γιατί να μη σ'έχει, όλα αυτά είναι πιθανολογικά, δηλαδή άντε και έχεις προδιάθεση, δε θα μπορούμε σε βεληνεκές πεντηκονταετίας από τώρα ακόμα να είμαστε σίγουροι με οποιαδήποτε εξέταση αν οι προδιαθέσεις σου θα πραγματοποιηθούν μιας και ο μισός είσαι γονιδίωμα και ο άλλος μισός περιβάλλον. αντίθετα, το να είναι ενήμεροι όλοι για το ιστορικό σου, αυτό θα είναι σημαντικό dealbreaker. σκέψου ένα ιατρικό ιστορικό που δε μπορεί να κρυφτεί. το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να εφαρμόζεται τώρα σιγά σιγά με τις ηλεκτρονικές καταχωρήσεις των πάντων με ευκολία. αναρωτιέμαι γιατί πειθαρχούν ακόμα τα σκυλιά στα υποτυπώδη ανθρωποδικαιώματα...

θλίψη ο ΟΑΣΘ.

και τώρα που είπες για κομμουνισμό θυμήθηκα τον ΚΚΕ αγωνιστή πανοραμιώτη κάτοικο βίλλας και ιδιοκτήτη ευρύχωρου διαμερίσματος στο κένδρο συμφοιτητή με το VW SCIROCCO ειδική παραγγελία χρώμα παρακαλώ κουλ και άνετο.